Transport GRATUIT! in toata tara! * Pentru comenzi de peste 1000 lei.

Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA

Ramburs – Plata se poate face la curier, în RON, în momentul livrării produsului. Comanda și valoarea produselor va fi confirmată prin email.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Ordin de plata – Plata se poate face pe baza unei facturi proforme emise de accesoriidemobila.ro în urma confirmării telefonice a comenzii. Produsele vă vor fi livrate după confirmarea plății aferente facturii emise, într-unul din conturile:

Banca ING: RO69INGB0000999914977245

Denumire firmă: MOBISTED S.R.L.

Cod fiscal: 49349268

Datele solicitate clientului pentru emiterea proformei sunt:

  • Denumire/Nume cumpărător:
  • Nr. Registrul Comerțului:
  • Cod de identificare fiscală:
  • Sediul:
  • Banca:
  • Cont IBAN:
preloader